RÅDGIVNING

FORSIKRING

CONSULTING

RÅDGIVNING

FORSIKRING

CONSULTING

RÅDGIVNING

FORSIKRING

CONSULTING

RÅDGIVNING

FORSIKRING

CONSULTING

Et udpluk af kundereferencer

Som mange andre familier var vi blevet kastebold mellem vores daværende advokat og forsikringsselskabet. Da vi var ved at opgive og dermed miste mange penge, som vi oprigtigt var berettiget til, mødte vi heldigvis Klaus ved en tilfældighed. Klaus er professionel, effektiv og kompetent og fik hurtigt sat os ind i vores rettigheder og kørte derfra suverænt vores sag. Sagen er i dag på lykkelig vis afsluttet og med et mere end godkendt resultat – derfor får Klaus og RFC de bedste anbefalinger fra mig og min familie.

Niels Lagergaard Pedersen

Allerede ved første håndtryk, var vi ikke i tvivl om, at Klaus var den rette person til at hjælpe os med den strid vi havde med vores forsikringsselskab, og den sideløbende sag vi havde med sjuskede håndværkere. Klaus besidder enorme erfaringer med forsikringssager, hvilke vi har fået rigtig meget glæde af. Klaus er ligeledes troværdig, professionel, ligetil og helt igennem fantastisk.

På det tidspunkt hvor Klaus trådte ind i vores liv, ændrede tingene sig drastisk.

Vi havde en strid med vores forsikringsselskab i forbindelse med en skimmelsvamp sag og før vi mødte Klaus, havde det været en lang og sej kamp, og vi havde som familie mistet overblikket. Her trådte Klaus ind i billedet og der kom styr på sagerne i en enorm fart og overblikket blev igen totalt.

Ved vores sideløbende sag med sjuskede håndværkere var Klaus igen ved vores side og håndterede det til et UG.

Vi vil til enhver tid kontakte Klaus hvis vi igen har brug for hjælp.

Sandie og Martin Frydenlund Købsted

Vi har i en forsikringssag haft et fremragende og seriøst samarbejde med Klaus D. Steffensen, et samarbejde og et udfald af sagen, som vi uden Klaus´s hjælp ikke havde kunnet opnå selv. Skulle vi igen komme i en lignende situation, vil vi uden betænkning bruge Klaus igen, da han er højst professionel og meget seriøs og målrettet.

Lene og Leon Nørbæk Sørensen

Det er mig en stor glæde at kunne medgive min uforbeholdne anbefaling til RFC. Da jeg konstaterede en større fugtskade på min bolig, blev jeg anbefalet at søge professionel rådgivning. Min søn søgte på nettet og fandt RFC, jeg besluttede mig for, at invitere Klaus D. Steffensen med til mit første møde med min taksator. Efter mødet,var jeg ikke i tvivl om at samarbejdet skulle fortsættes. Mine rettigheder som forsikringstager, blev indledningsvis kortlagt overfor taksator. Skaden blev oprettet primo februar, og der blev foretaget flere forskellige undersøgelser omkring fugtproblemet, der havde udviklet skimmelsvamp. Under hele handlingsforløbet, blev det gjort forsikringsselskabet klart, at det ikke måtte være en symptombehandling, men derimod en årsagsforklaring vi søgte. Det er nu fastslået at skaden skyldes opstigende grundfugt p.g.a. slakkeunderlag og manglende membran, som der ellers fremstod fra tegningerne.

Jeg har igennem hele handlingsforløbet blevet styrket i troen på, at jeg har valgt en meget kompetent rådgiver med et stort kendskab til forsikringsmæssige forhold. RFC,er meget kundeorienteret,og har et godt netværk af bygningssagkyndige og juridiske rådgivere. Prisen for hele sagsforløbet var overraskende positivt.

Christian Lauritzen

RFC | Ryesgade 57 | DK - 2100 København Ø | T +45 2444 0856 | info@rfc-dk.dk
| CVR 27 10 28 83 |